La 7.7.2018 • Ilosaari ja Kerubi

Osta lippu

Liput ja muu info

Lippuja myyvät ennakkoon Tiketti (p. 0600 1 1616 ja tiketti.fi), Lippupiste (p. 0600 900 900 ja lippu.fi), levykauppa Levy-Eskot (Kauppakatu 27, Joensuu), Kekäle (Kauppakatu 20, Joensuu) ja Ravintola Kerubi (Siltakatu 1, Joensuu).

Ilovaarin lipunhinta on 39 euroa. Mikäli festivaalia ei myydä ennakosta loppuun, on pääsylippujen porttihinta 45 euroa. Lippu.fi:n ja Tiketin kautta ostettaessa lippuihin lisätään kauppakohtaiset palvelu- ja toimitusmaksut. Ostettu lippu vaihdetaan festivaalin portilla rannekkeeseen, joka toimii kulkutunnisteena festivaalin ajan. Lippujen vaihto rannekkeisiin alkaa tiistaina 3. heinäkuuta Kerubilla. Liput rannekkeisiin voi käydä vaihtamassa ravintolan aukioloaikojen puitteissa. Kurkkaa aukioloaikataulut www.kerubi.fi.

Ryhmät voivat tilata lippupaketteja myös suoraan Kerubista sähköpostilla () tai puhelimitse (013 129 377).

Vammaiselle henkilölle, jolla on oikeus avustajaan, avustajan tuominen festivaalille on ilmaista. Ilmaisen rannekkeen saa saapuessa festivaalin lipunmyynnistä, sitä ei tarvitse varata ennakkoon.

Majoitustarjous

Ilovaari järjestetään Joensuun Ilosaaressa kaupungin keskustan kupeessa, parin sadan metrin päässä rautatieasemalta. Myös Original Sokos Hotel Kimmel sijaitsee Ilosaaren vieressä ja Kimmel on rakentanut Ilovaari-vieraita varten majoituspaketin. Majoituspaketin hinta on 92 euroa/hlö/vrk/2 henkilön huone, ja hinta sisältää majoituksen standard-huoneessa sekä pääsylipun Ilovaariin. Lisätietoa majoituspaketista ja varaukset osoitteessa www.sokoshotels.fi.

Festivaalialue

Ilovaarin festivaalialue aukeaa lauantaina 7.7 klo 15. Tapahtuman päälava löytyy Ilosaaren kentältä ja kakkoslava rakentuu Ilosaaren parkkialueen päätyyn. Kerubin sisällä vaari soi kahdessa kerroksessa, salin lavalla livenä ja kellarissa retrodiscona.  Koko Ilosaaren alue ja Kerubin sisätilat ovat anniskelualuetta. Festivaalialueella on lukuisia baareja ja ruokamyyntipisteitä sekä paljon ruokailiu- ja istumatilaa. Festivaali on K-18.

Turvatarkastus

Festivaalialueelle kuljetaan turvallisuustarkastuksen kautta. Järjestyksenvalvojien tekemien turvallisuustarkastusten tarkoituksena on estää kiellettyjen esineiden ja aineiden alueelle tulo. Järjestyksenvalvojat tekevät lopullisen päätöksen siitä, onko esinettä turvallista tuoda festivaalialueelle.

Sallitut aineet ja esineet

Sallittuja ovat esimerkiksi: teleskooppivavat, avaamattomat ja läpinäkyvät muovipullot 1,5 litran pulloon saakka (ei alkoholipullot), tyhjät läpinäkyvät muovipullot 1,5 litran pulloon saakka (ei alkoholipullot), hiuslakat ja muut kosmetiikkatuotteet, retkituolit (kokoontaittuva, ei puutarhatuoli), järjestelmäkamerat ja sähkötupakointitarvikkeet. 

Kielletyt esineet ja aineet

Kiellettyjä ovat esimerkiksi: huumausaineet sekä omat alkoholijuomat, alkoholiastiat, lasipullot ja -astiat, mukaan lukien metalliset ruokapakkaukset, yli 1,5 litran muovipullot, avatut juomapullot, omat radiopuhelimet ja –lähettimet, sateenvarjot, laserosoittimet ja voimakkaat valonheittimet, ampuma-aseet tai niitä muistuttavat esineet, niiden patruunat ja räjähdysaineet, ml. soihdut ja ilotulitteet, teräaseet, neulat (ilman perusteltua syytä) ja muut viiltämiseen/pistämiseen soveltuvat esineet, asiaankuulumattomat työkalut (esim. monitoimityökalut), muut toisten vahingoittamiseen soveltuvat esineet tai aineet, megafonit ym. kovaa ääntä tuottavat esineet sekä nihkeä asenne ihania kanssaihmisiä kohtaan.

Ensiapu

SPR:n ensiapupiste sijaitsee festivaalialueella. Ensiapupartiot myös kiertävät festivaalialuetta. 

Apua tarvitessasi, pyydä sitä keneltä tahansa ensiapuhenkilöltä tai järjestyksenvalvojalta.

Muiden festivaalien tapaan, crowd surfing eli yleisön käsien varassa kelluminen (surffaaminen) on kielletty. Tämän tarkoituksena on välttää vaaratilanteita isossa ihmismassassa. Myös kaverin olkapäille nouseminen on kielletty.

Tupakointi

Tupakointi on kielletty lavojen edustoilla. Alueella on isoja tuhkakuppeja, joiden ympärillä on erillinen tupakointialue, missä tupakointi on sallittu. Kaikki alueella olevat tupakointirajoitukset koskevat myös sähkötupakkaa.

Kunnioitathan kanssajuhlijaa, kaikki eivät pidä tupakansavusta edes ulkoilmassa.

Eläimet

Festarit eivät ole kivoja paikkoja ihmisten parhaimmille ystäville, joten jätä heidät kotiin.

Uiminen

Ilosaaressa on uimaranta ja siellä on kiva vilvoitella päivän aikana. Päihtyneenä uiminen ei ole kuitenkaan turvallista. Uimarantaa valvovat järjestyksenvalvojat. Noudata heidän ohjeitaan.

Kuvaaminen

Festivaalilla kuvaamiseen saa käyttää erilaisia video- ja valokuvauslaitteita. Järjestelmäkamerat, Gopro-tyyppiset kamerat, tabletit ynnä muut ovat sallittuja. Myös selfietikut ovat sallittuja. Dronet on turvallisuussyistä kielletty. Muistathan kunnioittaa muiden festivaalikävijöiden yksityisyyttä. Älä siis julkaise toisten kuvia netissä kysymättä lupaa. Järjestyksenvalvojilla on oikeus kieltää kuvaaminen, kuten esimerkiksi artistin pyynnöstä keikalla.

Äänenvoimakkuus

Festivaalialueella äänenvoimakkuuden ohjearvot saattavat ylittyä. Suojaa kuulosi ja käytä korvatulppia tai kuulosuojaimia. Korvatulppia on myynnissä mm. Kerubin Salissa.

Aitarikkomukset

Festivaalialuetta ympäröi aitarakennelma. Anna sen olla paikoillaan, ne on laitettu sinne tarkoituksella varmistaaksemme festivaaliasiakkaiden turvallisuuden. Aidan rikkomisesta kiinnijäävä joutuu korvaamaan aiheuttamansa vahingon, 250€ + alv. / aitapala.